Woning te koop, Szántód

Hoofdpagina » Woning te koop, Szántód » Woning te koop, Szántód

215 460 000 Ft

€552 405
Gegevens van de persoon/bedrijf welk€ de advertentie heeft gegeven

Kósa-Bakonyvári Noémi

Bericht schrijven
Het bericht moet ten minste uit 10 karakters bestaan.
Omschrijving

Vertaalde tekst
LUXE VILLA MET EIGEN STRAND FSZ.1 In een villagebouw met 4 appartementen kan een premium-kwaliteit, high-luxe categorie YBL bekroond N + 3 slaapkamer appartement van 102 m² worden gekocht met een eigen aangelegde tuin van 300 m². De woonkamer, eetkamer en keuken zijn enorm ruim en licht dankzij de enorme raamoppervlakken, in totaal 53 vierkante meter, van waaruit we via het terras van 24 vierkante meter direct de tuin in kunnen. Dankzij de uitstekende ligging van het gebouw, ver van het spoor, is het rustig en is de toegang tot het vrije strand in de directe nabijheid van het perceel.. Typerend voor de bestaande omgeving is dat het is gebouwd met relatief kleine gebouwen, en er zijn rijen verfijnde, eigentijdse gebouwen in villastijl met een modern architectonisch ontwerp. Winkelen is een paar minuten rijden met de auto. Er zal een volledig uitgeruste keuken worden geïnstalleerd met hoogwaardige AEG-apparaten (inductiekookplaat, oven, was-droogcombinatie, ingebouwde magnetron). Daarnaast omvat de aankoopprijs ook de uniforme gemotoriseerde bekisting, 1 bovengrondse parkeerplaats en berging. De slaapkamers zijn voorzien van gelamineerd parket en de rest van het appartement is voorzien van naadloos giethars, ontworpen en uitgevoerd door Gobbetto Art Design. De warmwatervoorziening en verwarming van het pand, evenals de plafondkoeling, worden verzorgd door het modernste DAIKIN-apparaat met een luchtpomp. De deuren en ramen zijn hoogwaardige ramen met automatische rolluiken. Elk appartement is een energiebesparend "slim huis" - alles loopt samen in de Amazon Alexa centrale controller. Het is het hart van het centrale automatiseringssysteem. Tegenover het condominium werd een privéstrand aangelegd op een perceel van 850 vierkante meter aan het water. Elk appartement heeft het eigendomsrecht van een privéstrand, dat proportioneel werd verdeeld over de 8 appartementen volgens vierkante meters. Plannen omvatten ook de aanleg van een privésteiger en een zwembad op het strand. De luxe villa is af, direct instapklaar! Prijs: HUF 215.460.000 Neem voor meer informatie en het maken van een afspraak gerust contact met ons op!

Originele tekst
LUXUSVILLA PRIVÁT STRANDDAL FSZ.1

4 lakásos villaépületben prémium minőségű,magas luxus kategóriás YBL díjas építész által tervezett N+3 hálószobás 102 nm-es lakás,hozzá tartozó saját 300 nm-es parkosított kerttel megvásárolható.
A nappali,étkező,konyha,rendkívül tágas és fényes,köszönhető a hatalmas ablak felületeknek,összesen 53 nm, melyből közvetlenül a 24 nm-es teraszon keresztül jutunk ki a kertbe.

Az épület remek elhelyezkedésének köszönhetően,távol van a vasúttól,csendes,a telek közvetlen szomszédságában van a szabad strand bejárata.A meglévő környezetre jellemző ,hogy viszonylag kis épületekkel van beépítve,sorra jelennek meg az igényes kortárs villa karakterű,modern építészeti megformálású épületek.
Bevásárlási lehetőség pár perc autóval.

Teljesen felszerelt prémium minőségű AEG gépekkel ellátott konyha beépítésre kerül,(indukciós főzőlap,sütő,mosó-szárítógép,beépített mikró).
Továbbá az egységes motoros zsaluzást, 1 db felszíni gépkocsibeállót és tárolót a vételár szintén tartalmazza.

A hálószobákban laminált parketta, a lakás többi helyiségébe a Gobbetto Art Design által
megálmodott és kivitelezett fugamentes, öntött műgyanta került.

Az ingatlan melegvíz ellátását és fűtését, valamint mennyezeti hűtését a legkorszerűbb
levegőszivattyús DAIKIN készülék biztosítja.
A nyílászárók magas minőségű ablakok, melyek automata redőnnyel ellátottak.
Minden lakás energiatakarékos „okos ház” – az Amazon Alexa központi vezérlőben fut össze minden szál. Ez irányítja, mintegy szíve a központi automatizálási rendszernek.

A társasházzal szemben, saját strandot alakítottak ki egy 850 négyzetméteres vízparti telken. Minden lakáshoz tartozik egy privát strand tulajdonjoga, melyet négyzetméter arányosan osztottak fel a 8 lakás között. Tervek között szerepel még egy saját stég, illetve egy medence megépítése a strand területén.

A Luxusvilla elkészült,azonnal költözhető! Ára: 215,460,000 Ft

További információért,időpontegyeztetésért keressen bizalommal!

Woning gegevens

Begane grond

baksteen

Niet aangegeven

Uitstekend

Luxe comfort

Nieuw gebouwd

102 vierkante meter

Niet aangegeven

Niet aangegeven

Niet aangegeven

Niet aangegeven