Woning te koop, Kaposvár

Hoofdpagina » Woning te koop, Kaposvár » Woning te koop, Kaposvár

18 990 000 Ft

€48 097
Gegevens van de persoon/bedrijf welk€ de advertentie heeft gegeven

Zsobrák Zita

Bericht schrijven
Het bericht moet ten minste uit 10 karakters bestaan.
Omschrijving

Vertaalde tekst
In het stadscentrum van Kaposvár, aan de zeer populaire en gewilde Ezredév-straat, bied ik een bakstenen appartement in goede staat te koop aan, dat kan worden uitgebreid met een galerij. Het appartement is te benaderen vanaf de binnenplaats van een 4-appartementenhuis met een goede woonsamenstelling. Het pand heeft een vloeroppervlakte van 40 m2, maar dankzij het hoge plafond typisch voor burgerappartementen is er een galerijachtige, grotere leefruimte beschikbaar voor de bewoners. Naast de gezellige eetkamer is er een kamer, kitchenette, badkamer, inloopkast, een slaapkamer in galerijstijl en een halve kameropening van daaruit gemaakt. De woning met gunstige onderhoudskosten is voorzien van airconditioning, verwarming met een convector en de ramen en deuren zijn vervangen door kunststof. Naast geschikt voor multifunctioneel gebruik is de woning ook uit te breiden door het inbouwen van de zolderruimte, ofwel twee aparte (galerij)appartementen ofwel een grotere woonruimte. Plannen en renderings zijn beschikbaar voor uitbreiding en conversie. Het is mogelijk om uw auto op straat te parkeren (tegen betaling van HUF 1.200/jaar door inwisseling van een kortingsjaarkaart). Dankzij de ligging zijn winkels, postkantoor, ziekenhuis, apotheken, openbaar onderwijs en onderwijsinstellingen etc. te voet in enkele minuten te bereiken.

Originele tekst
Kaposvár belvárosában, az igen kedvelt és keresett Ezredév utcában kínálok megvételre egy jó állapotú, bővíthető, galériázott téglalakást.

A lakás egy 4 lakásos, jó lakóösszetételű ház udvaráról közelíthető meg.
Az ingatlan 40 m2 alapterülettel bír, azonban a polgári lakásokra jellemző nagy belmagasságnak köszönhetően galériázott, nagyobb lakótér áll a bent élők rendelkezésére.
A kedves hangulatú étkezőn túl egy szoba, konyhafülke, fürdőszoba, közlekedő-gardrób, valamint egy galérián kialakított hálószoba és egy abból nyíló félszoba került kialakításra.

A kedvező fenntartási költségű ingatlan klimatizált, fűtése konvektorral megoldott, a nyílászárókat pedig műanyagra cserélték.

Az ingatlan azon túl, hogy többcélú felhasználásra is alkalmas, igény esetén a padlásterének beépítésével bővíthető is, akár két különálló (galériázott) lakás, akár egy nagyobb élettér megvalósítható.
A bővítéshez, átalakításhoz a tervek, látványtervek rendelkezésre állnak.

Gépkocsival parkolni az utcán lehetséges (éves kedvezményes bérlet megváltásával 1200 Ft/év díj ellenében).

Elhelyezkedésének köszönhetően gyalogszerrel pár perc alatt elérhetőek a boltok, posta, kórház, gyógyszertárak, közoktatási és köznevelési intézmények stb..

Woning gegevens

Begane grond

baksteen

Met convector

Goed

Met het meest moderne comfort

Meer dan 50 jaar oud

40 vierkante meter

Niet aangegeven

Eigen

Niet aangegeven

uitziet op de binnenplaats

Plattegrond