Huis te koop, Kaposvár

Hoofdpagina » Huis te koop, Kaposvár » Huis te koop, Kaposvár

59 900 000 Ft

€151 623
Gegevens van de persoon/bedrijf welk€ de advertentie heeft gegeven

Zsobrák Zita

Bericht schrijven
Het bericht moet ten minste uit 10 karakters bestaan.
Omschrijving

Vertaalde tekst
In Kaposvár, in de geliefde wijk Tüskevár, bied ik een pand in goede staat te koop aan, vooral geschikt voor multifunctioneel gebruik. Op het rechte perceeloppervlak van 674 m2 zijn twee afzonderlijke woningen gebouwd. Beide gebouwen zijn gemaakt van baksteen, constant onderhouden, droge, stabiele, solide, goed gebouwde bovenbouw. Het grotere pand is gebouwd in 1979, heeft een woonoppervlakte van 120 m2 en is gelijkvloers. De indeling van de woning is bijzonder leefbaar, naast de woonkamer zijn er 3 kamers, een badkamer, een keuken-eetkamer, een toilet, een bijkeuken en een hal gecreëerd. De ruimtes die een gevoel van huiselijkheid creëren zijn bijzonder licht en ruimtelijk en het ruimtegevoel is aangenaam. Tijdens het onderhoud van het pand werd de elektrische bedrading gedeeltelijk vervangen en werden ook de waterleidingen vervangen, voortaan kregen ook de keuken en de badkamer een nieuwe esthetiek. Het huis wordt verwarmd door een houtkachel en een gasboiler, waarvan het belang (alternatieve verwarmingssystemen) te midden van de huidige energiecrisis echt wordt gewaardeerd. Het dak is betegeld, de deuren en ramen zijn van hout en de woning is voorzien van een alarm. Onder de woning, bereikbaar vanuit de woonruimte, bevindt zich een droge kelder, waar een werkplaats en een mechanische ruimte ruimte hebben gekregen, maar de functies kunnen alleen beperkt worden door de verbeelding. In de eerste helft van de jaren negentig werd op de locatie nog een apart gebouw gebouwd, eveneens met een woonfunctie. De woning heeft een vloeroppervlakte van 60 m2, verkeert in goede staat en is eveneens gelijkvloers. Naast de eetkamer en keuken zijn er nog 2 kamers, een badkamer, een toilet en een vestibule gecreëerd. Het gebouw wordt verwarmd met convectoren, het dak is deels van pannen en deels van leisteen en de deuren en ramen zijn van hout. De meters van de twee gebouwen zijn gescheiden en hun ontwerp maakt bovendien een breed scala aan toepassingen mogelijk (bijvoorbeeld: een bedrijf runnen, verhuren, hotelgasten ontvangen, ongestoord samenleven van 2 generaties, enz.). Hoewel een dokterspraktijk, apotheek, supermarkt, bakker, postkantoor en bushalte zich op een paar minuten lopen van de woning bevinden, ligt de woning in een rustige straat, omgeven door een vriendelijke buurt. Twee eigendommen voor één prijs? De vraag is alleen of je het gaat missen.

Originele tekst
Kaposváron a méltán kedvelt Tüskevári városrészben kínálok megvételre egy jó állapotú, kifejezetten többcélú felhasználásra is alkalmas ingatlant.

A 674 m2-es, egyenes telekterületen két, különálló ház épült.
Mindkét épület téglából készült, folyamatosan karbantartott, száraz, stabil, masszív, jól megépített felépítmény.

A nagyobb épület 1979-es építésű, 120 m2 lakóterületű, egyszintes.
Az ingatlan elosztása kifejezetten élhető, a nappalin túl 3 szoba, fürdőszoba, konyha-étkező, mellékhelyiség, kamra és közlekedő került kialakításra.
Az otthonosság érzetét keltő terek kifejezetten világosak, tágasnak mondhatóak, a térérzet kellemes.
Az ingatlan karbantartása során a villanyvezetékek részleges cseréjére, és a vízvezetékek cseréjére is sor került, ezentúl a konyha és a fürdőszoba új esztétikumot is kapott.
A ház fűtését egy fa tüzelésű kazán és egy gázkazán is biztosítja, melynek (alernatív fűtési rendszerek) jelentősége a napjainkban zajló energiaválság közepette értékelődött fel igazán.
A tető fedése cserép, a nyílászárók fából készültek, a ház riasztóval szerelt.

A ház alatt egy, a lakótérből megközelíthető, száraz szuterén található, ahol jelenleg egy műhely és a gépészeti helyiség kapott teret, ám a funkcióknak csak a képzelet szabhat határt.

A telekterületen az 1990'-es évek első felében épült egy másik, különálló, szintén lakófunkciót betöltő épület is.
Az ingatlan 60 m2 alapterületű, jó állapotú, szintén egyszintes.
Az étkező-konyha mellett további 2 szoba, fürdőszoba, mellékhelyiség és előtér került kialakításra.
Az épület fűtése konvektorokkal biztosított, a tető héjalása részben cserép, részben pedig pala, a nyílászárók fából készültek.

A két épület mérőórái különállóak, valamint a kialakításuk is lehetővé teszi a sokrétű felhasználhatóságot (pld.: vállalkozás vitele, bérbeadás, szállóvendég fogadás, 2 generáció zavartalan együttélése stb...).

Bár az ingatlantól pár perces sétára orvosi rendelő, gyógyszertár, élelsziszerboltok, pékség, posta, buszmegállók elérhetőek, az ingatlan mégis csendes utcában, barátságos szomszédság övezte helyen található.

Két ingatlan egy áráért? Már csak az lehet a kérdés, hogy lemarad-e róla.

Huis gegevens

180 vierkante meter

674 vierkante meter

Goed

Eengezinswoning

baksteen

Circulatieketel

Gas

Met het meest moderne comfort

21-50 jaar oud

Niet aangegeven

Zonder bovenverdieping

Niet aangegeven

Plattegrond