Woning te koop, Kaposvár

Hoofdpagina » Woning te koop, Kaposvár » Woning te koop, Kaposvár

16 000 000 Ft

€42 086
Gegevens van de persoon/bedrijf welk€ de advertentie heeft gegeven

Lóki Norbert

Bericht schrijven
Het bericht moet ten minste uit 10 karakters bestaan.
Omschrijving

Vertaalde tekst
Kaposvár-Kaposfüred, nieuwe flat te koop! Het te koop aangeboden object heeft geen licentie om het te gebruiken, dus de koper kan sociol nog gebruiken op het moment van aankoop! De woning heeft een woonkamer met 2 kamers, een grote keuken + eetkamer en een groot terras. De accommodatie heeft bakstenen, houten en kunststof deuren en ramen. De accommodatie bevindt zich in een flatgebouw van 5 flats en biedt privéparkeergelegenheid op de afgesloten binnenplaats. Het appartement bevindt zich in de huidige staat van verkoop, dwz gelamineerd parket zonder coatings en verf. Reistijd vanaf Kaposvár is 4-5 minuten met de auto, lokale bus is beschikbaar als u deze vorm van reizen verkiest.

Originele tekst
Kaposvár-Kaposfüreden, eladó újépítésű társasházi lakás! Az eladásra kínált ingatlan használatba vételi engedéllyel nem rendelkezik, ezért vásárlója szoc.polt tud még igénybe venni a vásárláskor! Az ingatlan nappali+2 szobával, hatalmas konyha+étkező és nagy terasszal rendelkezik. Az ingatlan téglaépítésű, fa és műanyag nyílászárókkal rendelkezik, a fűtést cirkó-kazán biztosítja. Egy 5 lakásos társasházban helyezkedik el, a zárt udvarban saját parkoló biztosítja a parkolást. A lakás jelenlegi állapotában eladó, azaz, laminált parketta burkolatok és festés nélkül.
Kaposvárról az utazási idő 4-5 perc gépkocsival, helyi járatos busz áll rendelkezésre, ha valaki ezt az utazási formát preferálja.

Woning gegevens

Niet aangegeven

baksteen

Circulatieketel

Niet aangegeven

Met het meest moderne comfort

6-10 jaar oud

91 vierkante meter

Niet aangegeven

Niet aangegeven

Niet aangegeven

Niet aangegeven