Woning te koop, Kaposvár

Hoofdpagina » Woning te koop, Kaposvár » Woning te koop, Kaposvár

51 292 500 Ft

€134 920
Gegevens van de persoon/bedrijf welk€ de advertentie heeft gegeven

Zsobrák Zita

Bericht schrijven
Het bericht moet ten minste uit 10 karakters bestaan.
Omschrijving

Vertaalde tekst
V30 in het centrum van Kaposvár. De appartementen van de 2e fase van het woonpark zijn nu te reserveren! Het appartementencomplex met 17 appartementen is gebouwd volgens de hedendaagse behoeften en verwachtingen met de modernste energie, waarbij alleen hoogwaardige materialen zijn gebruikt en ook gebruik wordt gemaakt van een hernieuwbare energiebron (zonnepanelen), in het centrum van Kaposvár, aan de Virág-straat (nummer 30 ), in een rustige groene omgeving, met een uitstekende ligging. Appartement nummer 9 van het project, op de eerste verdieping, heeft een netto woonoppervlakte van 69 m2 (bruto 70 m2). Dankzij de doordachte plannen is de indeling van het appartement uitstekend en werd de inrichting van de ruimtes gedomineerd door functionaliteit, waardoor een comfortabele woonruimte ontstond voor de toekomstige bewoners. Volgens de plannen is het appartement verdeeld in een woonkamer met Amerikaanse keuken, nog 2 kamers, een badkamer, een toilet, een hal en een hal. Tevens beschikt de woning over een Frans balkon. 2.500.000. voor HUF, terwijl een aparte opslagruimte 1.000.000,- kost. Het kan worden gekocht voor appartementen voor HUF. Dankzij de groene omgeving van het appartementencomplex is het mogelijk een speeltuin en "ontspannende bosjes" te creëren. De investeerder en aannemer van het pand is een zeer betrouwbaar bedrijf dat al tientallen jaren actief is in de bouwmarkt en beschikt over uitstekende referenties (geen bedrijfsbedrijf opgericht ten behoeve van een specifiek project), waardoor ook eventuele reparaties onder garantie gegarandeerd worden. De appartementen worden uiterlijk 30 april 2024 turn-key opgeleverd. Winkels, openbaar onderwijs en onderwijsinstellingen, het boeiende Vaszary (Okos) park, het ziekenhuis, enz. zijn binnen een paar minuten lopen van de accommodatie te bereiken... Kortingen en subsidies die nog kunnen worden gebruikt voor de aankoop: - CSOK - CSOK-lening - 5% BTW-teruggave - belastingvrijstelling. Een unieke kans in het centrum van Kaposvár, met een geweldige ligging en uitstekende infrastructuur, dus een uitstekende keuze als investering en voor het creëren van een woning! Neem gerust contact met mij op voor meer informatie!

Originele tekst
Kaposvár belvárosában a V30. Lakókert 2.ütemének lakásai már leköthetőek!

A 17 lakásos társasház a mai kor igényeire és elvárásaira szabva a legkorszerűbb energetikával, kizárólag minőségi anyagok felhasználásával épül, megújuló energiaforrást (napelem) is alkalmazva, Kaposvár belvárosában, a Virág utcában (30.-as szám), csendes zöldterületen, kiváló elhelyezkedéssel.

A projekt 9. számú, első emeleti lakása nettó 69 m2 lakóterületű (bruttó 70m2). A jól átgondolt terveknek köszönhetően a lakás elosztása kiváló, a terek kialakításánál a funkcionalitás dominált, kényelmes életteret biztosítva leendő lakóinak.

A lakás a tervek alapján amerikai konyhás nappali, további 2 szoba, fürdőszoba, mellékhelyiség, közlekedő és előtér térfelosztású. Az ingatlanhoz egy franciaerkély is tartozik.

A társasház zárt, elektromos kapubeállóval ellátott udvarán kialakított felszíni beállóhely 2.500.000. Ft-ért, míg önálló tároló helyiség 1.000.000. Ft-ért vásárolható a lakásokhoz.

A társasház zöld területének köszönhetően lehetőség nyílik játszótér, és "pihenő ligetek" kialakítására is.

Az ingatlan beruházója és kivitelezője kimondottan megbízható, több évtizede az építőipari piacon tevékenykedő, kiváló referenciákkal bíró cég (nem pedig egy adott projekt kedvéért létrehozott gazdasági társaság), aki így az esetleges garanciális javításokért is jótáll.

A lakások kulcsrakészen kerülnek átadásra legkésőbb 2024. április 30. napjáig.

Az ingatlantól pár perces sétával érhetőek el boltok, közoktatási és köznevelési intézmények, a magával ragadó Vaszary (Okos) park, a kórház stb...

A szerzéshez még igénybe vehető kedvezmények, támogatások:
- CSOK
- CSOK hitel
- 5%-os ÁFA visszaigénylés
- illetékmentesség.

Egyedülálló lehetőség Kaposvár belvárosában, remek elhelyezkedéssel, kiváló infrastruktúrával, így befektetésként, és otthonteremtési célzattal is kitűnő választás!

További információért kérem forduljon hozzám bizalommal!

Woning gegevens

1. verdieping

baksteen

Circulatieketel

Uitstekend

Met het meest moderne comfort

Nieuw gebouwd

69 vierkante meter

Niet aangegeven

Eigen

Niet aangegeven

uitziet op de binnenplaats

Plattegrond