Woning te koop, Kaposvár

Hoofdpagina » Woning te koop, Kaposvár » Woning te koop, Kaposvár

23 900 000 Ft

€62 867
Gegevens van de persoon/bedrijf welk€ de advertentie heeft gegeven

Zsobrák Zita

Bericht schrijven
Het bericht moet ten minste uit 10 karakters bestaan.
Omschrijving

Vertaalde tekst
Ik bied een woning met groot potentieel te koop aan in de populaire groene omgeving van Kaposvár. Het voorwerp van dit aanbod zijn de twee appartementen en de werkplaats op de begane grond van het stabiele, massieve familiehuis met 4 appartementen in goede staat, uitstekende locatie. De twee appartementen, evenals de werkplaats, zijn onafhankelijk van elkaar te betreden, met aparte ingangen, waardoor twee generaties comfortabel kunnen samenleven, en ook als investering aan te raden. In een van de appartementen van 57 m2 zijn naast de Amerikaanse keuken nog 2 kamers, een badkamer, een toilet en een bijkeuken, evenals een terras gebouwd, terwijl in het andere appartement van 51 m2 er 2 zijn. kamers, een keuken, een bijkeuken, een badkamer en een kledingkast. Aan de voorzijde van het pand was er ook een klein terras. Het woonoppervlak van 51 m2 staat in directe verbinding met de eveneens 51 m2 grote werkplaats, die indien gewenst met een kleine investering zelfs onderdeel van de woonruimte kan worden gemaakt. Tevens beschikt de werkplaats over een aparte ingang, waardoor deze een uitstekende ruimte kan bieden voor het runnen van een bedrijf, maar ook kan functioneren als garage geschikt voor het huisvesten van meerdere auto's behorend bij de appartementen. De appartementen kunnen worden verwarmd met gas- of gemengde brandstofketels en het dak is bedekt met Bramac-pannen. De woning beschikt over een ruime kelderverdieping, die vooral geschikt is voor opslagfuncties en voor het creëren van een fitness- en wellnessruimte. Ondanks de centrale ligging van het pand bevindt het zich in een bijzonder rustige en vredige omgeving, in de directe nabijheid van openbare onderwijsinstellingen, restaurants en winkels. Dankzij de nabijheid van de universiteit zijn de appartementen gemakkelijk te huren en maakt de werkplaats in het pand het pand geschikt voor multifunctioneel gebruik.

Originele tekst
Kaposvár kedvelt zöldövezetében kínálok megvételre egy nagyszerű lehetőségeket tartogató ingatlant.

A jó állapotú, kiváló elhelyezkedésű, stabil, masszív 4 apartmanos családi ház földszinti két lakása és műhelye képezi a jelen ajánlat tárgyát.
A két lakás, valamint a műhely is egymástól függetlenül, külön bejárattal közelíthető meg, így két generáció kényelmes együttélést is biztosíthatja, illetve befektetésként is jó szívvel ajánlható.

Az egyik, 57 m2-es lakásban az amerikai konyhán túl további 2 szoba, fürdőszoba, mellékhelyiség, és kamra, valamint egy terasz került kialakításra, míg a másik, 51 m2-es apartmanban 2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, és egy gardrób helyiség található. Az ingatlan előtt egy kisebb terasz is teret kapott.

Az 51 m2-es lakrész közvetlen összeköttetésben áll a szintén 51 m2-es műhellyel, mely igény esetén kisebb költségbefektetéssel akár a lakótér részévé is tehető.
A műhely külön bejárattal is bír, így vállalkozás vitelére is kiváló teret biztosíthat, de akár a lakásokhoz tartozó több gépkocsi elhelyezésére alkalmas garázsként is funkcionálhat.

A lakások fűtése gázkazánnal, és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható, a tető héjalása Bramac cserép.

Az ingatlanhoz méretes szuterén szint tartozik, mely kimondottan alkalmas tárolási funkciók ellátására, illetve fitness-wellnes helyiség kialakítására is.

Az ingatlan központi elhelyezkedése ellenére kimondottan csendes és nyugodt környezetben helyezkedik el, közvetlen közelében közoktatási-köznevelési intézmények, vendéglők, boltok is találhatóak.

Az egyetem közelségének köszönhetően a lakások könnyen bérbe adhatóak, az ingatlanban található műhely pedig alkalmassá teszi az ingatlan többcélú felhasználását is.

Woning gegevens

Bel-etage

baksteen

Circulatieketel

Goed

Met het meest moderne comfort

21-50 jaar oud

159 vierkante meter

Niet aangegeven

Eigen

Niet aangegeven

uitziet op de binnenplaats

Plattegrond