Huis te koop, Balatonrendes

Hoofdpagina » Huis te koop, Balatonrendes » Huis te koop, Balatonrendes

107 000 000 Ft

€281 453
Gegevens van de persoon/bedrijf welk€ de advertentie heeft gegeven

Czyntula Tamás

Bericht schrijven
Het bericht moet ten minste uit 10 karakters bestaan.
Omschrijving

Vertaalde tekst
Noordoever van Balaton, Balatonrendes, eengezinswoning te koop! Te koop in een rustige straat in Balatonrendes, een 3 verdiepingen tellende eengezinswoning in goede staat met alle nutsvoorzieningen. De grootte van het binnenperceel is 733 m2, te bereiken via een geasfalteerde weg. De middelste en bovenste verdieping van het gebouw kunnen afzonderlijk worden gebruikt, elk niveau heeft kamers, een keuken en een badkamer. De deuren en ramen in het pand zijn van kunststof, voorzien van rolluiken en horren. Een gasboiler, airconditioning en open haard kunnen ook worden gebruikt voor verwarming. Warm water wordt geproduceerd met zowel een gasketel als een elektrische boiler. Het dak is bedekt met leien, met daaronder isolatie. De houten structuur is in goede staat en behoeft geen reparatie. Op de middelste verdieping bereikt u de woonkamer via een enorm terras, dat een prachtig uitzicht biedt op de grastuin met fruitbomen, een spekgrill en een overdekt tuinzitje (paviljoen). Op de benedenverdieping van het gebouw werden 2 garages gebouwd. Ik raad het pand aan voor een gezin van twee generaties, maar ook voor een bedrijf voor een vakantie. Met de achtergrond van OTP Bank verstrekken wij ook een scherp geprijsde banklening voor de aankoop. Ik kijk uit naar uw telefoontje voor meer informatie en het maken van een afspraak voor bezichtiging!

Originele tekst
Balaton északi part, Balatonrendes, családi ház eladó!
Eladó Balatonrendes csendes utcájában egy 3 szintes, összközműves, jó állapotú családi ház. A belterületi telek mérete 733 m2, mely aszfaltozott úton közelíthető meg.
Az épület középső és felső szintje külön-külön önállóan is használható, szintenként rendelkezik szobákkal, konyhával és fürdőszobával.
Az épületben a nyílászárók műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek. Fűtésre gázkazán, légkondicionáló és kandalló is használható. A meleg víz előállítás gázkazánról és villanybojlerről is üzemel.
A tető pala borítású, alatta szigetelés van. A fa szerkezet jó állapotú, javításra nem szorul.
A középső szinten egy hatalmas teraszon át is a nappaliba juthatunk, melyről gyönyörű panoráma nyílik a füvesített kertre, ahol gyümölcsfák, szalonnasütő és fedett kerti kiülő (pavilon) is található.
Az épület alsó szintjén 2 garázs került kialakításra.

Ajánlom az ingatlant két generációs családnak, de akár vállalkozás számára nyaraltatás céljából is.

Az OTP Bank hátterével a vásárláshoz kedvezményes banki hitellehetőséget is biztosítunk.

További információkért és a megtekintéshez időpont egyeztetés céljából várom hívását!

Huis gegevens

178 vierkante meter

733 vierkante meter

Goed

Eengezinswoning

baksteen

Circulatieketel

Niet aangegeven

Met het meest moderne comfort

21-50 jaar oud

Niet aangegeven

Niet aangegeven

Niet aangegeven